Allt och inget · Bröllopet 2017

Näbbklänningar

Tjejerna testade näbbklänningarna från H&M som de (och deras två kusiner) ska ha på bröllopet. Emilia testade även hur det går att snurra med klänningen eftersom det är det absolut viktigaste med den haha. Det gick bra, kan jag rapportera! Vi ska matcha klänningarna med vita ballerinaskor, blomsterkransar med vita och ljusrosa blommor i och så tänkte jag faktiskt locka Emilias hår i stora lösa lockar dagen till ära. Det kommer bli så bra!

Det märks rätt tydligt att det bara är 4 månader kvar till bröllopet här hemma, nu är det liksom dags att ta tag i allt som det tidigare varit för tidigt för nu. I går var vi på Ekerö och beställde alla bröllopsblommor på Tistlar & pioner och idag kom äntligen inbjudningarna som vi beställde från Anna Göran Design (det har tagit oss ett år att bestämma oss för vilken design vi skulle välja haha! Så ikväll har vi suttit och klistrat kuvert och skrivit adresser och imorgon lägger jag dom på lådan! Visar upp dom här när jag är säker på att de kommit fram till alla 😊är otroligt nöjd hur som helst, de fick helt rätt vårkänsla tycker jag. 

Nästa vecka är det dags för tårtprovning och ytterligare ett möte med guldsmed Maria Conde angående vigselringarna, att skicka in hindersprövning med mera, med mera…. det är mycket nu! Jag är dock glad att jag hittat till gruppen ”Bröllop, inspirera och diskutera” på Facebook. Har fått otroligt mycket hjälp, inspiration och tips därifrån! Så kul att få diskutera just sånt som jag själv funderar mycket på nu också, som vilka man ska bjuda, barn eller inte barn på bröllop och allt möjligt annat. Både smått och stort. Kan rekommendera att gå med om någon annan också har giftermål på tapeten 😊

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s