Bröllopet 2017 · Vårt hus

Husdrömmen som blev sann

Okej stryk det jag sa igår om bröllopstårtan – den blir av! Och inte från Ica utan från ett riktigt tårt… konditori? Vad det än heter – det blir av! Mamma erbjöd sig att betala för den vilket är så otroligt himla snällt, tack mamma ❤ Det är dock ändå spara-mode som gäller för resten av bröllopet. Men det gör mig inget, allt det viktiga har vi redan beställt och bokat. De mindre sakerna har jag inga problem att kompromissa med. Känner mig inte som en bridezilla än 😄

Idag blev vi juridiskt bundna till vårt ännu obyggda hus, vi var nämligen hos mäklaren idag och skrev på avtalen! Vi var sjukt nervösa innan av någon anledning, men nu känner vi oss kolugna. Vi har gjort rätt val och det här kommer bli toppen! Jag har väl redan berättat om vår målbild? Men jag tar det igen för säkerhets skull, så här säger vi ett par gånger per dag till varandra: ”tänk när vi sitter där nästa jul, med eld i kaminen, glögg i handen och våra barn och familjer omkring oss som firar jul i vårt nya hus…” ska tänka på det så fort det känns lite stressigt med försäljningen av lägenheten, med allt inför bröllopet, alla stora födelsedagar det här året. Stort år!

Prick det huset till vänster är vårt, den delen som man ser från det här hållet (det är ju parhus). De som köpt övriga hus är nästan uteslutande barnfamiljer också, kommer bli så himla bra för barnen! Det finns fortfarande 3 hus som inte är sålda, om någon av er är på husjakt kan jag rekommendera att titta på det här

4 reaktioner till “Husdrömmen som blev sann

  1. Ja vilket åt ni har framför er! I år också! Vi köpte också hus förra veckan så jag har en liknande målbild 🙂

      1. Ett enplanshus på 132 kvm. Renoveringsbehov 😮 Kommer bli jättefint när det är fixat men plånboken ojar sig redan. Vet inte än vad vi får för lägenheten heller.

      2. Så spännande, renoveringshus är ju bra på det sättet att nu själva får sätta er prägel på huset i alla fall, det får ju inte vi på samma sätt. Å andra sidan är det ju det där lilla problemet att man inte vet vad allt går på hehe… jag är SÅ nervös för försäljningen av lägenheten, tänk om den inte blir såld, tänk om vi får mycket mindre än vad vi behöver för att det ska gå ihop sig… osv….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s