Allt och inget · Emilia <3 · Stella <3

Hur är de just nu?

Det är härligt att hänga med den här lilla personen! Hon som fyller 9 månader om ett par dagar. Hon vars lugg/överhår blivit megalåbgt medan håret på sidorna fortfarande bara är fjun haha. Hon har dessutom börjat klättra upp på saker, hon har länge ställt sig mot möbler men nu kan hon alltså även klättra upp på tex kökspallen… hon är också riktigt snabb på att krypa nu, samtidigt som man märker att hon inte riktigt VILL krypa. Försöker man sätta ner henne i krypposition så spänner hon sig så att hon står upp istället, men än kan hon inte stå eller gå på egen hand. Får se när det blir


Igår natt när vi sov hos mormor och morfar och de gosade ihop sig i en hög tillsammans. Kääääärleken! Den stora där är också väldigt rolig för övrigt, herregud vad  språket kommer mer och mer för varje dag! Tex kan man se det på den här repliken jag nyss fick: ”mamma, Mia lånar din bok och ska bara titta lite i den, du ska låta Mia göra det själv” (= gå härifrån nu haha). Eller igår när hon hann göra mig lite orolig innan jag förstod att det var på lek: ”mamma, åka doktorn, Mia har ont i magen, jag klarar inte mer” (var har hon lärt sig säga det!?). Det är så himla kul att prata med henne nu! Tänk om jag vetat för ett år sedan när hon max sa 7-8 ord hur fort det skulle gå! Hon är också en sån fin storasyrra som tar hand om sin syster, hon ska mata, hon ska torka av henne med papper, hon ska trösta och bära. Men samtidigt är hon en leksaksslitare av rang, S får inte ha några leksaker utan att E sliter dom ifrån henne och ska ha dom själv… det onda med det goda, var det visst… 😄 

Imorgon ska jag, Isabell, Liara och E till bröllopsutställningen på Slottet och på söndag blir det Bröllopsmässan för mig och Johan! Myyyyshelg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s