Allt och inget · Hem & inredning

Spänd väntan

Fortfarande inget nytt på husfronten. Johan har ringt några gånger till banken idag för att kolla hur det går med lånelöftet, men det kan tydligen ta 1-2 veckor (!!!) att få ett!? Så allt vi kan göra är att vänta snällt och bara hoppas att ingen snor VÅRT hus rakt framför näsan på oss bara för att vi väntar. Är så förbannad på banken just nu att jag bara kokar inombords. Så jag försöker att inte tänka på det, för det hjälper ju inte liksom. Hoppas att jag har bättre nyheter imorgon!

Väntar ju även besked om ifall jag ska få en ny lön just nu eftersom jag och min chef är helt överens om att jag är underbetald (lönen sattes när jag jobbade på ett annat kontor ute i landet och en statlig policy gör att jag inte fick löneförhandla när jag bytte kontor men inte bytte arbetsroll liksom. Krångligt är det). Så det är inskickat med stark motivering och massa statistik till HR och så är det bara att hoppas att de håller med oss. Har inga bra erfarenheter av HR, men jag hoppas ändå! Annars får jag söka mig vidare till ett annat jobb… spännande vecka hur som helst! Och imorgon börjar jag och Stella på babysim tillsammans, det blir i alla fall mysigt 😊
Du och jag min lillflicka ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s