Allt och inget · Bröllopet 2017

Vigselringsbryderier

I år är det vårt år!

Intet nytt på husfronten, vi väntar på lånelöfte som kommer i början på nästa vecka (kommer ringa bankkvinnan 08.00 måndag morgon!!!), därefter kan vi reservera ett hus! Sitter som på nålar nu, vill bara att det ska bli måndag och allt ska bli klart så att det inte finns några tvivel om att huset är vårt!

Den här helgen går i bröllopets tecken, vi har tagit tag i ett antal saker som det verkligen är på tiden att ordna nu. Jag hade tex möte med guldsmeden Maria Conde, som även är min mammas barndomsvän, idag. Vi sågs på fika hemma hos mina päron och så frågade hon tusen frågor för att in i minsta detalj förstå vad jag är ute efter. Tydligen ganska spretigt, jag vill ha stilrent fast ändå romantiskt, stramt men ändå mjukt… en enkel kund va? Haha. Hon sa i alla fall att hon fattade hur jag menar så i veckan ska hon återkomma med offert och förslag! Spännande!

Nu ikväll har jag och johan suttit och skrivit ihop själva texten som ska stå i bröllopsinbjudan, det är mycket som man vill komma ihåg att få med och så ska allt formuleras på ett snyggt sätt.. enkelt är det inte! Det underlättar inte heller att vi inte valt vilken design på inbjudan vi ska ha. Vi har valt att inte lägga så stor del av budgeten på inbjudningar så vi försöker få till en prisvärd men ändå snygg lösning. Får se hur vi lyckas! 

Nu när vi är inne på 2017 och bröllopet närmar sig kommer vi att köra hårt med planeringen, så det kommer nog bli mycket bröllopsinlägg här i bloggen, hoppas ni gillar det!

4 reaktioner till “Vigselringsbryderier

  1. Gifter mig också den 27e maj i år så jag ser fram emot att få ta del av din planering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s