Emilia <3 · Stella <3 · Vårt hus

Vi kanske har hittat vårt hus

Jag blir tamejtusan tokig på de här barnen. Herregud vad de är inne i en dålig sömnfas just nu, det är helt otroligt. Vi lägger dom vid ungefär samma tid varje kväll, runt 19-19.30, men de har så svårt att komma till ro och faktiskt sova. Kvällarna går helt och hållet åt till att kämpa för att få Emilia att slappna av och somna utan att springa runt och busa/skrika, och att få Stella att somna om eftersom hon vaknar en gång i kvarten och vill ligga nära mig för att kunna somna om. Vi har ingen egentid överhuvudtaget just nu, all energi läggs på sövandet av barn… nätterna är lika illa de, S är täppt i näsan och hostig så hon hostar, hostar, hostar och tappar nappen, och ett par gånger per natt så blir näsan helt täppt så hon bara kan andas genom munnen = släpper nappen och vaknar till och bökar/gnäller för att få den igen. Utöver det börjar hon ibland kasta sig omkring, helst på min mage innan hon kan komma till ro i några minuter igen. Sammanlagda uppvak barnen emellan kam vi nog beräkna till ca 20-30…. får förmodligen ingen djupsömn överhuvudtaget, fattar faktiskt inte att jag fungerar som människa fortfarande. Men det gör jag, som tur är. 

Det är lite spännande just nu, vi har hittat ett hus vi vill ha och håller nu på att söka med ljus och lykta efter möjligheter att få lån, det kostar nämligen lite i överkant av vad vi har råd med. Det är lite läskigt också att gambla och HOPPAS att man vid försäljning får ut en fet summa som kan funka som kontantinsats… men vi ska göra allt för att få det huset för det är helt amazing! Hör bara på det här: nyproduktion, marmorgolv i badrummen, skjutdörrar över hela kortväggen i kök/vardagsrum så man kan kliva rakt ut i trädgården, ljuslaserad enstavig parkett, kamin, stor altan och TRÄDGÅRD. Ah! Vi längtar så mycket efter hus, och hoppas verkligen att this is it!

4 reaktioner till “Vi kanske har hittat vårt hus

  1. Såå drygt med sömnen 😩 Hoppas det vänder snart! Och så spännande med hus. Blir lite (mycket) avundsjuk om det blir av, jag vill också ha hus!!

    1. Ja vi hoppas den här skitsömnfasen blir kortvarig 😅 jättespännande känns det, vi har drömt om det i flera år och nästan trott att det är omöjligt!

  2. Spännande med huset! Håller tummarna! Vi har hittat ett hus som har potential att bli vårt drömhus. Visning på söndag. Men det är så himla mycket att göra på det så jag vet inte om vi egentligen har råd. Eller tid. Typ inget är gjort på 50 år…

    1. Det låter ju också spännande! Men det är ju speciellt att köpa ett renoveringsobjekt, kräver nog mycket pengar, tålamod och tid. Men det kan ju också bli riktigt fint och drömmigt i slutändan, man får vara bra på att visualisera? Hehe. Vi funderade också på att köpa renoveringsobjekt men det är inte realistiskt för oss, jag skulle nog bara bli tokig på det hela. Nyproduktion känns mer som vår grej 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s