Allt och inget · Familj & vänner

Första dejten i mannaminne. Känns det som. 

Han syns inte mycket i bloggen, men här är han! Min andra halva! 

Stella barnvaktades under tiden av mormor och morfar medan Emlan fick vara hos Hampus och Nicole. Det tyckte hon var så kul! Här är hon på väg in till dom med sin jogging-dockvagn som hon fick i julklapp just av dom 😊

Bra dag idag också! Igår var vi ju på Disney on Ice: Frost vilket gjorde succé hos både Emilia, mig och Johan. Och idag var det dags för min och Johans dejt. Vi lämpade av barna hos sina barnvakter och styrde sedan mot Mall of Scandinavia. Vi hittade en rätt mysig restaurang där vi tog en tvårätters lunch innan vi gick vidare mot bion och såg Fantastiska vidunder och var man hittar dom. Och blev helt tagna av den! Fy satan vad bra den var! Jag är ju ett Harry Potter-fan av rang som läst böckerna och sett filmerna hur många gånger som helst. Älskar också Sagan om ringen och The Hobbit-trilogierna, men trodde inte att det skulle komma något lika spännande igen (i övrigt är jag inget stort fantasy-fan nämligen). Men detta är ju en prequel till Harry Potter och det var så härligt att få träda in i den magiska världen igen! Att återigen få komma ut från biografen och ömska att man hade fått magiska krafter…

Emilia och Stella hade haft det toppen hos barnvakterna och Emlan ville så gärna få sova över hos mormor och morfar, så det fick hon. De ska ändå upp rätt tidigt imorgon och gå och se Bamse på bio 🙂 själv ska jag börja med något annat imorgon, berättar mer då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s