Allt och inget · Emilia <3

Sova över för första gången

Emilia och farfar åkte pulka igår när det var kallt och blåste isvindar. Även jag åkte såklart, gud vad kul det var! Hade helt glömt det 😊

Så kom vintern igen! Den kunde ju ha kommit innan jul kan man ju tycka, men den gör ju sällan det tyvärr, så vi får vara glada för att den kom nu i alla fall 😊 vi åkte ut till barnens farmor och farfar igår, de hade just kommit hem från att ha spenderat julen på deras landställe. Så Emilia var väldigt glad, hon är mycket förtjust dom, speciellt hon och farfar har verkligen bondat. Vilket är kul att se, för det tog lite tid i ärlighetens namn. Em är en lite blyg tjej med hög integritet, så det tar ett tag att vinna hennes förtroende. Men när man gjort det, oj vad hon älskar en då! Hur som helst, när vi skulle åka hem igår så tryckte hon sig bara mot väggen och sa ”Mia stanna kvar här”. Jag och Johan blev helt paffa, stanna kvar? Sova över? Det har hon aldrig gjort där tidigare! Men hon var helt säker på sin sak, och det gick fint för farmor och farfar, så då fick hon naturligtvis det för oss också. Klart hon måste få pröva! Vi försäkrade henne om att det bara var att ringa om det var något, gav henne pussar och kramar och vinkade i fönstret. Och så åkte vi hem medan hon var kvar. Så märkligt. Men när vi ringde lite senare på kvällen så var hon inte alls speciellt intresserad av att prata med oss, hon hade fullt upp med att ha kul med sin farfar. Inte har de ringt i natt heller, så jag antar att det gick bra! Nu ska vi hoppa i kläderna strax och åka och plocka upp henne, saknar henne så mycket. Sen bär det av mot Disney on ice: Frost! 

2 reaktioner till “Sova över för första gången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s