Allt och inget · Familj & vänner

Roliga jullovsveckan

Igår bestämde vi lite spontant att Isabell och Liara skulle komma hem till oss och leka eftersom de också har jullov men inte hade nåt att göra. Emlan blev så glad, och upprepade om och om igen att ”min kompis Laja ska komma till mig med bussen”. Och så fort de kom innanför dörren så började tjejerna leka med varandra och ha så kul! Det är inte alltid som alla barn är på samma nivå och på samma humör, men Emilia och Liara är verkligen det. Emlan vill tex gärna kramas vilket även Liara ville till Ems glädje. Dessutom har de precis samma temperament och envishet i vad de vill och inte vill, haha. Åh vad de busade runt ihop, så kul att se! Härligt även att jag och Isabell fick möjlighet att sitta och prata med varandra. Så idag tar vi lekdag #2, jag och Emlan tar bussen hem till dom och fortsätter lekandet 😊

Igår fick Stella sin första feber till följd av förkylning, hon har bara haft det en gång tidigare efter att hon fick vaccin. Så igår låg hon bara i min eller Johans famn och sov, som mest var febern uppe på 39,5 grader, så inte så mycket. Just nu känns hon inte varm, utan leker på golvet med Emlan så hoppas på att febern är avklarad! Skönt dock att E mår bra (peppar peppar) med tanke på att hela veckan är maxad med roliga saker för henne; lek med Liara idag, Disney on Ice: Frost på torsdag, lek med först Jos och sen Hampus och Nicole på fredag (när jag och Johan ska på vår första dejt sedan S föddes!) och sen blir det att se Bamse på bio med mormor och morfar på lördag. Mycket kul! Söndag får vi nog hålla oplanerad så hon får en chans att ta det lugnt och ha lite tråkigt också innan föris börjar igen på måndag 😄

Tältet som tar upp typ halva vardagsrummet 😄

Liara och Emilia i tipin.  Väldigt populär leksak!

Bella och Liara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s