Allt och inget · Familj & vänner

Hur skulle elinjosefina.se låta?

Jag skrev ju i förra inlägget att antalet läsare har minskats rejält sen jag bytte från WordPress till vimedbarn.se, och enligt min vän Bella kan det bero på att vimedbarn är segt, att det helt enkelt är svårt att komma in på bloggen för att tekniken strular. Hojta gärna om ni också tycker det! När hon sa det kom jag på att jag ju också länge tänkt på hur segt det alltid är, både min blogg och själva vimedbarnsidan, det är jämt massa krångel. Och eftersom min blogg är som min lilla bebis måste jag ju vårda den, så nu funderar jag på att flytta tillbaka bloggen till WordPress och registrera elinjosefina som eget domännamn istället. För att slippa ifrån teknikstrulet. Det skulle ju helt klart göra det enklare att hitta bloggen oavsett vilken bloggplattform den ligger på i alla fall…

 Jag måste ju förresten berätta om min härliga onsdagskväll! Bella hade bjudit hem mig och några andra tjejer på sin årliga glöggkväll, den här gången med en twist, alla skulle ha någon form av julig hatt på sig. Jag blev så glad, för då kunde ju de glittriga renhornen jag köpte tidigare i höstas få komma till användning haha! Alla hade roliga/fina hårdekorationer, men hattävlingen vanns av Bellas syster Rebecka som offrat några kvistar från sin julgran inklusive julkulor och hängt i håret! Det var faktiskt riktigt snyggt 😊 det blev en hel del prat och skratt och så bjöds det på äggtoddy, glögg förstås, lingonmojito och vin. Och så julklappsspelet som också är tradition! Jag trodde jag skulle kamma hem några paket men i sista stund förlorade jag alla trist nog, men en av tjejerna förbarmade sig över mig så jag fick ett fint guldigt passfodral i alla fall 😊 så himla härlig kväll! Sånt vill jag ha mer av 2017, egentid med vänner!

Bild tagen av Bella 😊 Övriga bilder är från mina instahändelser, tog tyvärr inga fler bilder:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s