Allt och inget · Familj & vänner

Gott nytt år!

Jag och min älskade stortjej idag, efter att vi lunchat på Delselius i Grisslinge. Vi har matchande leggings på oss idag, gillar mamma-dottermatchning 😊

Även fast det bara är vi fyra som firar nyår själva så känns det viktigt att dekorera fint hemma, jag tycker det gör mycket för festkänslan, speciellt för barnen! 

Champagneglas i plast så att även barnen kan få dricka festligt! Och såklart måste man ha partyhattar och visslor 😊

Nyår är och har aldrig varit min grej, kan komma ihåg hur jag redan som tioåring var helt låg och sentimental på nyårsafton. Det är jobbigt att säga hejdå till något välbekant och säga hej till något nytt och okänt, vilket 2017 ju är. Men! Jag försöker tänka positivt, på hur bra året ska bli! Året då jag blir fru, då Stella blir 1 år och Emilia 3 år. Jag ska också planera 30-årsfirande för Johan som fyller i sommar… mycket kul! 

Nyårsplanerna är väldigt lugna, vi skulle åkt till Göteborg och firat med Johans syrra men det blev inte så till slut, utan vi blir hemma istället, bara vi fyra. Och det känns faktiskt så lugnt och skönt, exakt vad jag behöver i år. Vi kommer göra så att barnen äter som vanligt klockan 17, jag frågade Emlan vilken den godaste maten i hela världen är, då svarade hon ”ploplogging!”, så blodpudding med bacon och rivna morötter blir deras festmiddag 😄 när barnen sedan har somnat är det min och Johans kväll, vi har köpt hem en färdig trerättersmeny från Cajsa Warg så det blir hummersoppa till förrätt, rådjursytterfilé, potatisgratäng och portvinssås till huvudrätt och pannacotta till efterrätt. Det enda vi behöver göra är värma det som ska värmas och steka köttet. Väldigt lagom för oss i år! Nästa år vore det dock roligt att slå på stort och fira med vänner som också har barn och riktigt gå all in med mat och firande. Men ikväll är det bara vi ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s