Allt och inget · Mina tankar

Mina mål för 2017

2016 har varit så himla fullt av dubbla känslor. Det har både varit ett år med fantastiska händelser, som att vi fick vårt andra barn, att vi bokade vigsel och började planera vårt bröllop, flytten till nya lägenheten med mera. Men det har också varit ett år av att stå och stampa rent jobb- och pengamässigt och det har varit rätt kämpigt med oro och ångest över barnen (vanlig oro plus katastroftankar deluxe som jag dock tagit tag i och som blivit mycket bättre) och samhällsutvecklingen i stort (hur det ska påverka tjejerna i framtiden) med mera. Så nästa år vill jag få till stora förändringar på flera plan, gå igenom dom i efterhand för att se att jag verkligen uppfyller dom också!

En bild som faktiskt Emilia fotat. 


Mina mål för 2017:

– Gå ner till 65 kilo tills bröllopet och därefter hitta stabilitet i en vikt som känns rätt för mig, vare sig det är 55 eller 60 kilo. Jag får se. 

– Jag tappade av någon anledning rätt många bloggläsare när jag flyttade bloggen från WordPress till vimedbarn.se, så målet för nästa år är att försöka öka till 1000 läsare i månaden på bloggen igen, jag vill även ta blogghjälp och renodla/nischa den på något sätt. 

– Ta hjälp av karriärvägledare via jobbet och påbörja en karriärsresa, vare sig det är att byta jobb helt eller gå vidare internt inom den statliga organisation där jag jobbar. Jag vill ha ett roligt jobb med meningsfulla arbetsuppgifter!

– Öka min lön med minst 20%, antingen på mitt nuvarande jobb eller ett annat.

– Lägga upp en budget och lyckas hålla den. Spendera mindre pengar på mat och shopping. 

– Köpa promarkers och börja teckna igen, jag har alltid älskat att rita och måla men slutade tyvärr för några år sedan för att jag kände mig så okreativ. Men jag tycker det är så kul att rita med Emilia, så det har väckt skaparlusten igen!

– Sluta bry mig om vad alla andra tycker och tänker om mig och att vara alla till lags, att bli omtyckt av alla. Våga vara obekväm, säga till när det behövs. Inspireras av Jos och min kusin Rebecca som jag tycker är duktiga på att inte ta skit.  

– Byta ut produkter mot giftfria/ekologiska och försöka få ordning på min rätt finniga hy. 

Jos tipsade för övrigt om den här lite annorlunda nyårslistan, jag skulle kunna sno allt rakt av!

En reaktion till “Mina mål för 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s