Allt och inget

Före julefrid kommer julestress

IMG_6665

 

Dan före dan! Alltså, så himla underbart att det faktiskt är julafton IMORGON! Jag ska verkligen försöka insupa julkänslor idag så att julefriden är total imorgon. Försöka duger?? Som synes sitter jag just nu och lunchar Gooh-låda framför datorn, WordPressappen har ju som sagt havererat så det får bli datorbloggning tills den funkar igen… vilket typ känns gammeldags på något sätt? Föredrar annars att blogga från telefonen 10 gånger av 10. Idag är det ett tight schema för att få ihop allt inför imorgon, jag ska både hinna fixa raw-Rocky road (det är ju inte bara appen som havererat utan även min mage, så för att jag ska kunna få ha NÅT gott imorgon får det bli det som är snällast mot magen, dvs mjölk-, gluten-, och sockerfritt. dessutom låter det sjuuuukt gott!), en ny saffranspannkaka eftersom jag misslyckades med den jag gjorde igår, den blev alldeles kompakt och torr, om än god, så jag får slänga ihop en ny. Sen ska jag duscha, städa, julhandla det sista med Mathilda och ja…. SEN är det jul! Som tur är har min mamma gått på ledighet idag så barnen är hos henne… annars hade det inte gått!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s