Allt och inget

Två marodörer och Tidyapp

Bilden visar INTE vilka marodörer de här är!

Ah, vilken dag! Vilken himla lång dag det blev. Den började med att vi kom till förskolan imorse, såg att de varnade för att magsjuka går just nu varpå vi vände i dörren och drog därifrån snabbt som attan. Vi har aldrig haft magsjuka här hemma och jag har målat upp en bild om hur fruktansvärt det skulle vara, kaskadspyor på väggar, sängar och tak i parti och minut, alla i familjen tävlandes om vem som får nå fram till toan, uttorkning, oro för att det ska vara NÅT ANNAT. Och så vidare. Så det tackar vi nej till! Istället fick även E följa med mig till psykologen och sen vårdcentralen för att kolla upp en vit prick på min tunga (vet fortfarande inte vad det är och ska vända mig direkt till en hudmottagning istället). Har sett att flera bloggare, bland annat blondinbella, på senaste tiden skrivit att det är enklare att vara själv med två barn, att de liksom lyssnar bättre då? Förlåt men HAHAHAHA ojojoj, så är det inte här. Är det bara mina barn som snarare blir hundra gånger värre när jag är själv med dom? E lyssnade inte för fem öre när vi var iväg, fick jaga runt på henne och bära iväg henne till slut (plus Stella plus skötväska) när hon vägrade följa med mig, skulle prompt ta av kläder och skor när vi var på vårdcentralen trots att jag sa nej nej nej och så vidare. Efter hundra grejer var tålamodet slut och jag skällde ut henne, det är ju liksom sååå jobbigt att jaga/bära/klä på en sparkande 2,5-åring med en bebis i famnen…. Den lilla är inte bättre hon heller. Hon vill enbart vara i min famn, annars skriker hon. Vid måltiderna så skriker hon det värsta hon kan, vilket är öronbedövande, och jag fattar inte ens varför hon skriker! Hon är bara störtförbannad hela måltiderna känns det som. Så efter en dag med skrik och panik lämpade jag över kidsen på Johan så fort han kom hem och gick in i sovrummet för att få vara ifred en stund. Imorgon blir en bättre dag!

Åtminstone blir det bra imorgon eftersom vi ska få julstädat här hemma! När Josefin hade ett samarbete med Tidyapp för några månader sedan passade jag på att använda rabattkoden och boka in en julstädning hemma hos oss, det känns otroligt skönt att lämpa över det med tanke på hur mycket det är annars. Det är mycket som det är nu, eftersom vi ska fira jul hemma hos oss i år tillsammans med mina föräldrar, bror med flickvän och flickvännens föräldrar och syster som jag bjöd in. Det är mycket mat som ska handlas, lagas, och paket som ska slås in. Men julstäda slipper vi i alla fall 😊
Förra julen! Ska bli mysigt att få fira första julen som tvåbarnsfamilj 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s