Allt och inget · Ytligheter

Lucka 18: På min önskelista

Okej, jag har ju inte varit så noggrann med att följa bloggkalendern i år, och det beror nog dels på trötthet och att det är så mycket med barnen just nu, men också på att jag inte fått så mycket känsla för alla rubriker och då känns det svårt att skriva något intressant. Idag väljer jag dock att hänga med på Emma Sundhs lucka eftersom jag gillar min önskelista som jag har i mina anteckningar på telefonen. Den är en högst levande grej som jag ändrar och pillar med ofta. Året runt alltså, inte bara nu. Haha. Den måste alltid innehålla mina ultimata önskningar så att när Johan eller någon annan frågar vad jag önskar mig i present kan jag bara vidarebefordra listan och slipper tänka, haha…

Mina topp 5-önskningar:

1. Ett nytt objektiv till min systemkamera. Jag har en liten kompakt Sony Nex 5N som är bra på många sätt, men originalibjektivet är inte mycket att hurra för. Det här verkar dock bra! 


2. En plattång från GHD! Åh, det har jag önskat mig i åratal men de är ju så sjukt dyra…


3. Ljusstaken Gloria från Klong. Den är så himla fin, blev kär i den första gången jag såg den! 


4. Ett fikonträd. Typ den finaste växten! Bild härifrån

5. Kläder från Daisy Grace. Den senaste kollektionen är bara så himla fin! Skulle vilja äga typ allt, men kanske framförallt denna topp. 

Bubblare: Boken Säker stil av Ebba von Sydow och Emilia de Poret, fotokurs på Fotografiska, halsband med hjärta eller stjärna från Sophie by Sophie, kashmirkofta från Soft Goat, Philips styletouch pure, oljelampa från Tellmemore… med mera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s