Allt och inget · Bröllopet 2017

Fortfarande inte hittat rätt bröllopsskor

Jag har haft SÅ många skor hemma för testning nu, det är helt otroligt. Det är tur att Zalando och Asos har fri frakt och fria returer… Trodde aldrig jag skulle vara så här kräsen. I vanliga fall är jag inte det, jag står aldrig och väljer mellan olika alternativ och velar. Jag är bra på att bestämma mig snabbt och sen känna mig nöjd med det. Men inte nu! Jag tänker på alla Pinterestbilder på bröllopsskor och vill att mina skor ska hålla måttet för det också. Jag vill ha wow-faktor på mina skor! Och jag trodde faktiskt att jag hade hittat ”the ones”….. ända tills jag testade dom och absolut inte för allt i världen kunde gå i dom, haha! Nu i efterhand ser jag ju att det syns redan på bilden nedan att de är totalt omöjliga:

Bild från Zalando

Jag trodde att det bara var en dålig bild, men den var faktiskt väldigt rättvisande, fötterna ser ju helt knäppa ut i dom. 11 cm klack är det, inga problem tänkte jag som brukade köra 13-14 centimeters som standard för ett par år sedan. Jag tänkte inte på att då var det inräknat massiv platå också och dessa är platå-lösa. Håller fasen på att tippa över när jag står i dom, för de är så höga att man liksom lutar framåt och inte kan göra annat än knäa omkring. Skulle se otroligt vackert ut på väg mot altaret va? 😄 nej, lesson learned. Antingen höga klackar med platå, eller lägre om det är utan. 

Annars gillar jag ju silhuetten som är nätt och fin. Eventuellt inte jätteförtjust i den spetsiga tån, men de är ju glittriga för sjutton. Jag hade kunnat leva med spetsig tå då. Om jag kunnat gå, ja. Nu funderar jag i de här banorna istället:
Bilder från & Other Stories

Silver/silverglitter är givet, det matchar klänningen och midjebandet. I övrigt är jag öppen för förslag. Gärna & other stories, gillar verkligen kvaliteten och känslan i deras skor. Jag söker vidare! 

Här är drömmen som jag har i bakhuvudet hela tiden:


Om min skobudget bara hade räckt till ett par Jimmy Choos hade det inte varit något problem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s