Allt och inget · Bröllopet 2017 · Hem & inredning

3 random bilder

Från mina instahändelser idag. Ungefär så här har nämligen min dag sett ut, väldigt lugn och skön alltså. Plus ett tips som jag hade velat ha när Emilia var bebis, jag minns att jag tyckte det var så svårt att veta vad vi skulle göra när hon började vilja vara lite aktiv. Skulle vi sitta i soffan? I hennes rum? Det blandat med hårda krav från mig själv om att aktivt titta på henne varje sekund (och alltså inte i telefon, i tidningar eller så), så blev dagarna så långa. Så, bästa bebishängtipset är att dra fram en gympamatta (vår är från Ikea), dra fram ett gäng leksaker och ta med en kopp kaffe och en tidning och placera både sig själv och bebis på golvet. Då kan bebis krypa upp och ner som hen vill i famnen och när bebis är inne i lek så kan man läsa tidning! 

Så här fint är det i vårt vardagsrum just nu………. alla kuddfodral är tvättade och täckta med lakan för att de ska hålla sig fina tills någon köper den. Börjar bli lite desperat nu, kommer nog acceptera i princip vilka bud som helst känns det som…  vill bara få ställa fram våra nya soffa!!

Skopar #7 eller 8 som jag testar inför bröllopet haha… har testat olika tjocklekar på klackar, klackhöjder och utseenden och kommit fram till att den här formen nog matchar min klänning bäst. Dvs, gärna lite spetsiga pumps med hyfsat tunna klackar. Just de här var från & Other Stories och var tyvärr väldigt osköna att gå i, så de fick åka tillbaka. Men getting closer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s