Allt och inget · Emilia <3

Lilla Lucian


Vilken mysig och samtidigt lite stressig luciamorgon vi hade i morse. Jag är själv ett stort fan av Lucia så jag har pratat om det rätt länge med Emilia, berättat om luciatåg, pepparkaksgubbar och luciakronor. Igår förberedde jag noggrant inför idag, la ut kläder och tog fram en bricka att duka frukost på. Och morgonen blev så mysig som jag tänkt mig, vi dukade fram risgrynsgröt, lussebullar och pepparkakor på soffbordet och åt frukost i soffan medan vi tittade på luciafirandet på TV, ett MÅSTE varje år! Emilia tyckte det var så spännande, hon diggar verkligen hela luciagrejen. Samtidigt försökte jag få på mig och barnen kläderna lite smidigt (bahaha) eftersom vi skulle vara på föris tidigare än vanligt. Emlan fick ha vit T-shirt och kofta som jag knöt ett sidenband om och så fick hon glitter i tofsen. Och Stella sportade sin lilla röda rosett. Därefter begav vi oss till förskolan för att få se Emilias lite större kompisar lussa, och det var jättefint och allt (småbarn som sjunger i otakt om de ens sjunger samma sång är ju så himla roligt och gulligt 😄), men E var mest ledsen eftersom hon också ville stå där framme och sjunga… jag försökte peppa henne att också gå fram, men det vågade hon inte själv tyvärr. Tycker det är lite synd att inte de mindre barnen fick vara med, men det kanske de får på nästa förskola å andra sidan. Vill ju se både Stella och Emilia lussa nästa år! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s