Allt och inget

Lucka 12: 10 bloggar jag älskar

Den här luckan ingår inte i Johanna Kajsons kalender, utan i Vintage-Emma Sundhs som jag hittade till för någon dag sedan och tyckte att även den var bra, så jag tänkte sicksacka lite mellan dem och välja den rubrik jag gillar bäst varje dag helt enkelt. Idag blir det mina 10 bästa bloggar!

Herr och fru Lagergren. Jag känner ju Angelica litegrann i och med att vi är med i samma mammagrupp och jag vet att hon är en superhärlig person, men även bloggen (och podden) är ju helt otroligt beroendeframkallande! Jag vet inte riktigt vad de gör, men de får allt att låta intressant, jag gillar både de ärliga vardagskaosinläggen och krönikorna som tex Stefan skriver. Älskar!

Jessica Lagergren. Såklart, hon och Angelica hänger ju ihop och även hennes blogg älskar jag! Älskar humorn i Tvillingpodden för övrigt, det är min bästa feelgoodgrej i vardagen, att gå ut på en promenad med dom i öronen ❤️

Josefin Knave. Även hon en mammavän som ju dock tagit en liten bloggvila pga den ultradåliga kombon höggraviditet + segdragen förkylning. Jag vet preciiiis hur det är, har aldrig varit så sjuk som då jag var gravid. Vidrigt! Ser i alla fall fram emot att Josefin ska må bättre av HELT egoistiska skäl (haha 😉), gillar verkligen att följa med i hennes vardag via bloggen. Så mysig!

LCHF-Ingenjören. Rätt otippat, kanske?  I och med att jag inte själv äter LCHF-mat alltså. Men hon skriver om så himla mycket intressanta ämnen såsom motivation till förändring, att ha fetma som barn osv. Hon har ju själv gått ner närmare 100 kilo (!!!) genom att ha gått över till strikt kost, otroligt inspirerande.

Shake for shape/Angelica Eldh. Min gamla bästis på dagis/lågstadiet (dock har vi knappt setts sedan dess hehe)! Hon är en grym fotograf, gör gudomliga smoothies och blev mamma till en liten pojke tidigare i år. En riktigt härlig blogg att följa. 

Bloggkommentatorerna. Man behöver inte läsa mängder av bloggar om man läser BK, de uppdaterar en om det viktigaste som sker på ett personligt sätt, med efterföljande intressanta diskussioner i kommentarsfältet. Det är liksom halva grejen. 

Trendenser. Älskar att gå in i hennes värld och bar låtsas att livet handlar om rätt belysning, dilemman som gardiner/ inte gardiner och vad som är trendigt just nu. Hon inspirerar mig mycket både vad gäller inredning, personlig stil och att konsumera ekologiskt/hållbart. 

Blondinbella. Det GÅR ju inte att inte nämna BB. Har läst hennes blogg i 10 år men det var först när hon blivit mamma och gjort en helomvändning i attityd och åsikter som jag verkligen började digga henne. Nu tycker jag att hon verkar så härlig! Vad gäller bloggen är hon ju ett fullblodsproffs, hon vet exakt vad hon ska skriva för att få folk att läsa. Mig tex 😄

Elsa Billgren. Har läst bloggen sporadiskt tidigare, men sedan hon fick sin son i somras är jag trogen läsare pga allt som rör bebisar/familjeliv är tydligen megaintresdant för mig, haha. Hon hade dessutom en liknande förlossning som jag hade med Emilia med samma känsla av trauma efteråt. Hon skriver så fint och nära om alla känslor, fantastisk är hon!

Egoina. Även den har jag läst sedan starten och hänger kvar eftersom hon känns som en gammal vän på något sätt, haha. Måste ju veta hur hon har det liksom! 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s