Allt och inget · Familj & vänner · Hem & inredning

Jul i vårt hus

Har äntligen satt upp Stellas personliga födelsetavla (den till vänster), var ju såklart tvungna att köpa en sån när vi redan hade en till Emilia (doppresent från gudmor Jos)! Gjorde i ordning någon typ av julaltare på skänken också. Det ska vara jul överallt 😊

”Ta kort på mig framför granen mamma!”

Stella + julgranen = sant. Det är tur att barren inte är det minsta vassa, för det enda hon vilk göra är att krypa fram till granen och tugga på den, haha. 

Julgranen i all sin prakt! Emilia har såklart varit med och pyntat den, min perfektionistiska skriker, men mammahjärtat tycker att det är så fint, för det är ju älskade Emlis som gjort det! I bakgrunden syns för övrigt nya vitrinskåpet Björksnäs som vi köpte förra veckan – så oändligt mycket finare än de gamla förrådshyllorna. 

Årets julkort! Beställde dom snabbt som attan när jag fick bilderna från Mathilda och skickade iväg dom i fredags. Är så nöjd, tycker det är toppenfint!

Ja, det blev mycket julpyntning igår, vi tog in julgranen och pyntade den med allt det nya pyntet (mycket i papper som jag köpt på Lagerhaus, men även lite i tyg som vi köpte på Ikea) och sen liksom fortsatte vi med allt det sista. Så nu är det jul i vårt hus! Jag önskade mig även snö som ligger kvar på marken, och snö kom ju och än ligger den i alla fall kvar… kan den inte få stanna åtminstone så pass att vi får en vit jul!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s