Allt och inget

Nej till operation

Ja, det blev faktiskt nej till operation hos Memira tyvärr. Men inte på grund av något annat än att jag har otroligt torra ögon! Blev riktigt förvånad, jag vet att de är torra, men trodde inte att det skulle bli ett problem… det positiva är att det inte innebär att det är kört för alltid, jag blev ordinerad att äta omega 3 vilket tydligen ska hjälpa och att använda gelbaserad tårvätska så att mina egna ögon får en chans att bilda mer egen tårvätska. Så jag ska göra det och återkomma om ett halvår. Jag som var så inställd på att opereras omedelbums blev så himla besviken. Men nästa gång ska det gå! 

Igår var vi på Johans jobb och hämtade ut en julgran! De har den bästa grejen någonsin där, de har ett event varje jul där alla anställda och kunder får en varsin kungsgran, barnen får fiska fiskdamm, det finns foodtruck och det bjuds på pepparkakor och glögg. Så trevligt! Just nu står granen nere i källaren och acklimatiserar sig, och ikväll ska vi ta upp den och pynta den! Jag vet att en del väntar till dagen före julafton med det men så har vi aldrig gjort i min familj, både jag och mamma är såna som vill kasta ut julen efter annandagen och det vore ju lite tråkigt att bara ha granen uppe i fyra dagar haha. Bättre att njuta av den nu innan jul istället! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s