Allt och inget

Operera sig till bättre syn

Det blev inget bloggande igår, jag blev nämligen sjuk och låg och yrade i sängen största delen av dagen. Jag hann lämna Emilia på förskolan innan jag började känna mig dålig och efter någon timme hade jag feber, megaont i huvudet och kräktes! Dock bara en gång, så jag gissar på att jag fick migrän i samband med att förkylningen bröt ut? det var hemskt att bara ligga på en kudde på golvet och låta Stella leka runt omkring mig (i sitt lekrum, hade plockat bort allt med smådelar) medan jag dåsade och knappt orkade prata. Som tur är kunde Johan för en gångs skull komma hem snabbt och ta hand om Stella så att jag fick lägga mig och sova. På kvällen kändes det mycket bättre, skönt nog. 

Idag mår jag som vanligt, lite hes och rosslig i halsen bara och nu är jag på väg till Memira, jag ska nämligen undersöka om jag kan få laseroperera mig så att jag får bättre syn! Detta är något som jag drömt om och sett fram emot länge, jag använder nämligen linser/ glasögon dagligen eftersom jag ser så suddigt annars och jag HATAR det! Jag har dygnetruntlinser som jag dock inte kan ha i dygnet runt utan måste ta ur på kvällen pga megatorra ögon, linserna håller jämt på och ploppar ur ögonen av den anledningen. Och glasögon!? De blir smutsiga och flottiga direkt och så har jag ju barn som älskar att slita i dom, man kan inte ligga i soffan med dom på. Bara jobbigt! Det vore liksom så underbart att gå upp ur sängen på morgonen och KUNNA SE PÅ EN GÅNG! utan det extra momentet ”nu barn får ni underhålla er själva lite trots att ni är ashungriga för nu ska mamma pilla in små gummibitar i ögonen, det kan ta lite tid beroende på om jag får dom åt rätt håll eller så”….. för det krävs trixande innan de sitter bekvämt utan att det känns som små knivar i ögonen. Åh vad jag har väntat på att få göra den här undersökningen, försökte boka redan för ett år sedan men man får ju inte vara gravid eller ammande… men nu så!

Så ja, om undersökningen visar att det går bra att operera mig så bokar jag in operation på en gång. Min mamma och min kusin Rebecca har redan gjort operationen och är nöjda, så jag tycker det känns rätt och bra! 

När jag skulle köpa nya glasögon i våras (fick dock mina första glasögon för 10 år sedan). Det blev de jag köpte, men jag har aldrig förlikat mig med hur jag ser ut i glasögon. Tycker inte det passar mig helt enkelt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s