Allt och inget · Hem & inredning

Spontanköpte en soffa

Det blev faktiskt en mysig dag på Ikea igår, vi hängde där i cirka 4 timmar sammanlagt och barnen var så himla duktiga, lekte och busade men lyssnade hyfsat bra på oss också. Vitrinskåpet Björksnäs blev inhandlat och herregud vad fint det är, det omålade träet var i en så fin nyans att jag tror att jag skippar att måla det. Den är så fin i sig själv med läderhandtagen till.

Dessutom blev en soffa inhandlad lite spontant sådär! Eller spontant och spontant, vi har ju tittat efter en ny soffa sedan augusti men hade inte planerat att inhandla en just igår. Vi valde mellan Nockeby och Norsborg men den sistnämnda vann pga bredden, Nockeby var helt enkelt för stor för vårt vardagsrum. Men i övrigt ser de i princip likadana ut, så det blir toppen tror jag. Nu ska vi bara få gamla soffan såld också, annonsen har legat ute sedan ett par månader och jag har fått många mail, men de flesta lägger bara skambud på 5000 kr (vilket känns alldeles för lite när vi betalade 15000 för soffa + fotpall för mindre än ett år sedan…), men får vi 7000 så skulle jag vara nöjd med det! Nu vill jag bara bli av med den, nya soffan står nämligen och väntar i förrådet tills gamla är borta… Vägghyllan blev i alla fall såld igår, snabbt och enkelt gick det, så idag har Johan spacklat och målat hålen där hyllan satt och imorgon åker nya vitrinskåpet upp! Åh vad det kommer bli fint!

Björksnäs i omålat trä… så drömmigt fin.

Norsborg soffa. Tycker den är riktigt fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s