Allt och inget

Lucka 5: Vad jag önskar att jag skulle äta till middag idag

Emilias svar: blo-kugging! (Ja, blodpudding alltså, för den som inte förstod det 😄)

Älskar att de här frågorna innehåller både stora och små frågor, haha! Mitt svar blir nog lite annorlunda än Emilias, blodpudding är det enda hon vill äta just nu. Men vad svårt det var att komma på det ultimata svaret på den här frågan! Jag brukar i och för sig som en kul grej fundera i banorna av vad jag skulle äta som sista måltid om jag var på death row. Och det här har jag kommit fram till att jag skulle vilja få uppdukat då: ett glas coca cola, Johans superfrasiga våfflor som görs på vispad grädde, en skål pommes frites, en varm choklad från Delselius, marabou polka (kom tillbaka!), OLW:s tunna lättsaltade chips, och ja… ungefär så! Haha. Bara onyttigheter ska det vara!

Men om jag fick välja fritt vad jag skulle äta ikväll (om jag inte behöver laga själv) så skulle jag välja Moules Frites! Älskar blåmusslor ihop med pommes, det är sååå gott! Och det var alldeles för länge sedan jag åt det, ska nog se till att jag får äta det på den där dejten som jag och Johan planerat så länge… ehm, sedan innan Stella föddes alltså…

En annan typ av mat som jag kan längta tillbaka till ibland: smörgåsbrickan som vi fick efter förlossningarna på BB Sophia! Det är en riktig klyscha, men fy sjutton vad goda de där smörgåsarna var! Och dessutom med lite (alkoholfritt?) mousserande och kaffe till OCH en alldeles färsk och nyfödd gullunge på bröstet. Ljuvligt. 

Detta är en del av Johanna Kajsons julkalender som du hittar här!

2 reaktioner till “Lucka 5: Vad jag önskar att jag skulle äta till middag idag

  1. Jag köpte marabou polka igår så den finns! Instämmer med att förlossnigsbrickan är det godaste man typ ätit. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s