Allt och inget · Hem & inredning

Finaste IKEA-hacket

Vilken sjukdomsvecka vi haft denna vecka, fy alltså. Det var förvisso bara två dagar med feber för Emlan men efterspelet är lika jobbigt det! Sömnen är ju usel både under och efter att hon varit sjuk, vi har sovit så otroligt dåligt denna vecka.. det har gjort att jag har börjat bäva för kvällarna och nätterna. Ju längre tid av feber/konstant hosta/gnäll/gråt av och till hela nätterna, desto mer orolig och irriterad blir man. Kvällarna behöver ju liksom vara en tid för avkoppling och egentid där man bara får fokusera på sig själv, duscha, få tid med sin sambo och att SOVA, så när den försvinner och ersätts av oro, irritation och sömnbrist… då vänds allt upp och ner. 

Men idag är det i alla fall andra advent, och idag ska vi mysa på… Ikea! Haha, vi ska sälja vägghyllan vi har i vardagsrummet och istället köpa en ordentlig och snygg vitrinhylla att ha där. Med dörrar som man kan stänga. I efterhand fattar jag inte hur jag tänkte när vi köpte typ förrådshyllor och satte upp i vardagsrummet??? Jag hade en fin bild i huvudet, men det blev inte bra haha. 

Jag hittade det här IKEA-hacket på inrednings/pysselbloggen Mormorsglamour, hon har utgått från en Björksnäs vitrinhylla som är grymt enkel och snygg, och dessutom har läderhandtag i originalutförandet! Tror det blir otroligt mycket bättre än som det ser ut nu. Så här var tanken att det skulle bli:


… och så här blev det hemma hos oss:


……………….

……………….

…..Tanken var god i alla fall!?


2 reaktioner till “Finaste IKEA-hacket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s