Allt och inget

Lucka 2: Mina förebilder i livet just nu

Tre förebilder i livet!

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender bjuder på en liten tankenöt för min del, jag brukar liksom inte riktigt tänka i banorna av förebilder, mentorer eller så som jag vet att tex Blondinbella gör. Men det kanske man borde? Om jag funderar ordentligt på vem jag ser som förebild i livet så måste det bli någon som både hanterar föräldraskap och karriär på ett bra sätt eftersom det är där även jag befinner mig i livet just nu. Föräldraskapet, barnen och allt som rör det är det viktigaste i mitt liv och jag funderar även mycket på ”vad jag ska bli när jag blir stor”. Jag har ju ännu inte hittat mitt kall i livet så att säga (förutom att vara mamma). Jag jobbar på en statlig organisation med något jag inte trivs med speciellt mycket tyvärr (är utbildad socionom), därför inspireras jag mycket av de som följer sina drömmar och har spännande karriärer igång. Det måste vara så roligt! SÅ, jag kan inte säga bara en förebild, men jag tycker att tex Blondinbella, Ebba von Sydow, Angelica och Jessica Lagergren, Johanna Kajson själv, Elsa Billgren, Josefin Knave och mina vänner Isabell och Johanna verkar vara grymma på sina spännande jobb samtidigt som de är fantastiska mammor. En otroligt svår balansgång, men helt klart något som är värt att sträva efter! För övrigt, om man tittar på mina förebilder verkar det som att det är inom media eller mode/inredning jag borde jobba? Kanske borde byta spår helt haha…

Detta är en del av Kajsons julkalender som ni hittar här!

2 reaktioner till “Lucka 2: Mina förebilder i livet just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s