Allt och inget · Hem & inredning · Stella <3

Nu kryper Stella!

Stella började måndagsmorgonen storslaget med att krypa! Hon har hållit på i flera veckor att stå i krypställning, gunga fram och tillbaka och ta något litet steg här och var. Men i morse släppte det! Det går fortfarande långsamt och hon tycker det är riktigt kämpigt än så länge, hon gnäller och skriker hela tiden medan hon gör det. Men hon gör det i i alla fall! Hon sitter även riktigt stadigt nu och ställer sig upp mot allt, vill helst gå omkring medan man håller hennes händer. Och hon fyllde 7 månader i fredags! Damen har lite väl bråttom, va… 😊

Måste tipsa om de här supersnygga kylskåpsmagneterna i form av siffror och bokstäver! Jag beställde dom från Miniroom förra veckan och hämtade ut dom idag. De är SÅ fina! Och mycket större än vanliga bokstavsmagneter. 

Emlan och Stella fattade direkt grejen med magneterna, kul ny lek!

Passade även på att sätta upp julkalendern från Mininook idag när barnen vilade. Det kommer ligga en liten present i varje (av typen russinask, en liten leksak eller så) och när man tagit en present får man vända ut och in på fickan så blir det ett djur. Fint 🙂

Imorse vaknade Emilia upp med feber, det var bara att ringa föris och sjukanmäla henne. Hon var så hängig och slut, men efter en Ipren och en lång sovstund blev hon lika energisk som vanligt, efter en lång dag i soffan vågade vi oss faktiskt ut på en promenad på eftermiddagen för att hämta ut paket (nästan alla julklappar har jag beställt på nätet i år igen). Då stannade vi faktiskt även till i parken en liten stund och byggde en mini-snögubbe och kastade lite snöbollar. Älskar snön! Hoppas den får ligga kvar den här gången.

Igår var jag, Emilia och Johan och såg Pettsson och Findus Juligheter på bio. Emilia var lyrisk innan filmen, hon fick nämligen plocka på sig lite lösgodis för första gången (vi sa att det är biogodis och endast något man får äta där haha). Själva filmen var dock ingen höjdare vare sig för henne eller oss vuxna… vi trodde den skulle vara tecknad men den var ”otecknad” förutom att Findus och mucklorna var datoranimerade. Dessutom var skådespelarna tyska och dubbade till svenska…. skämten innebar nästan uteslutande att någon stod på arslet. Gång på gång. Så nej, inte så kul och julmysig som vi hade tänkt oss tyvärr. Efter ett tag började Emlan tjata om att få se Bamse istället, haha… MEN, förhoppningsvis så gjorde dagen gott för Emilia på så sätt att hon fick tanka total uppmärksamhet från både mig och Johan eftersom Stella passades av mormor och morfar. Hoppas det hjälpte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s