Allt och inget · Bröllopet 2017

Jag har hittat min klänning!


Heeej! Förlåt för dålig uppdatering, den här helgen har verkligen gått i ett med aktiviteter från morgon till kväll. Precis som jag älskar alltså, men det ger inte mycket tid över för bloggande… i lördags var i alla fall jag, Jos, My och Towe i stan för att gå till ännu en bröllopsbutik och prova brudklänningar. Jag ville göra det mesta möjliga av dagen hemifrån så jag och My och åkte in redan vid 10 för att hinna möta upp de andra och strosa runt, shoppa och äta lunch innan det var dags för provningen. Jag hann handla sista julklappen till Emilia (söta Marc Jacobs-aktiga ballerinaskor från Zara) och spana in ett par högklackade skor inne på NK som jag funderar på till bröllopet. Sedan var det dags att gå till Lilly! Och där fick jag som klagat på att det inte är som i programmet Say yes to the dress äta upp mina ord, för på Lilly var det fantastiskt fint ordnat med soffgrupper, en framdukad kaffebricka med godisskålar och så vidare (på Bröllopsbutiken fanns inget sådant utan alla blivande brudar plus vänner fick trängas framför samma speglar utan någonstans att sitta, på Bridal Stockholm fanns det någon liten soffa för typ 2 personer men man kan absolut inte kalla det för en speciellt mysig miljö..). Stämningen blev direkt på topp! Det var bara för Towe, Jos och My att slå sig ner där och för mig att hoppa in i provrummet framför. Det var även stor skillnad på servicen, tjejen som hjälpte oss på Lilly (har tyvärr glömt hennes namn) var superkunnig och proffsig, hon började med att berätta hur man ska ”bygga” en brudklänning, varför underkjol med mera är nödvändigt för att klänningen ska sitta och flöda fint. Det hade ingen berättat innan. Jag fick berätta lite om vad jag gillat vid tidigare provningar och sedan tog hon fram en klänning för mig att prova. Den kan jag visa, för det blev inte den jag valde:


Så himla smickrande vinkel det här alltså? 😉 Det är alltså med och utan trekvartsärmad spetstopp på, spetsapplikationer och snörning bak. Jag tyckte väl den kändes helt okej men silhuetten var lite omodern tyckte jag, plus att när man tittade närmare på spetsen så såg det mest utklippt och påklistrat ut, definitivt något minimalisten i mig skulle störa sig på, haha. Dessutom var den dyrare än vad jag hade tänkt mig. Den andra klänningen jag provade hade jag själv bett om att få prova. Tyvärr vill jag inte visa den här eftersom… det faktiskt blev den jag valde! Jag tänker att det ändå ska få vara en överraskning för de flesta på bröllopet, men framförallt för Johan. Den är hur som helst så himla fin, det är tyll, tunna axelband och så valde jag ut ett midjeband med pärlor till. Plus slöja och underkjol. Alltså åh! Och priset blev ungefär HÄLFTEN av vad jag budgeterat för! Kan ju inte vara annat än nöjd! Två tummar upp för Lilly brud och fest också, rekommenderar verkligen den butiken för er som ska köpa brud-eller festklänningar! Otroligt trevligt ordnat, proffsigt och kunnigt. Däremot rekommenderar jag inte skorna, jag fick ha på mig ett par brudskor under provningen och mot slutet hade jag SÅ ont i fötterna, så ont som jag aldrig fått i ett par skor förr. Typ nervsmärtor under fötterna?? Men klänningarna var toppen i alla fall, haha. 

2 reaktioner till “Jag har hittat min klänning!

  1. Fasiken vad roligt att få prova brudklänningar!! Jag kan knappt vänta tills jag får börja prova, ska bara klämma ut en bebbe först och komma i form 😂 Men utbudet här på bröllopskläder är enormt!

    1. Haha exakt där jag var för ett år sedan alltså! Tänkte att det aldrig skulle gå men det gör det ju 😄 brudklänningsletandet är ju nåt av det absolut bästa med att gifta sig!? 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s