Allt och inget · Familj & vänner

Från jobbig dag till bättre kväll

Jag, My och Lindts mörka choklad med havssalt. Aaaaaaarrrggghhh så gott!

Denna fredag alltså. Kan ha varit den längsta, trotsigaste och argaste typ någonsin… När Johan kom hem var jag så dränerad och ledsen att jag utan ett ord bara lämpade över barnen och gick ut på en promenad. Pratade en lång stund i telefon med Jos och sen med My som också var ledsen, så vi grät en skvätt ihop och så bestämde vi att hon skulle komma hit. Sagt och gjort, jag hämtade henne med bilen och sen körde vi tacofredagsrejset här hemma, alltid så mysigt att ha gäster! Efter att barnen somnat gick jag och My på den obligatoriska promenaden till affären för att köpa godis, precis som när man var liten och sov över hos kompisar! Sedan har vi bara suttit och pratat och ätit godis. Så himla mysigt. Nu är hon nedbäddad i Stellas rum (vi köpte en ny säng dit förra helgen, så äntligen finns en ordentlig säng för gäster att sova i) och imorgon ska vi åka in till stan och köra lunch och brudklänningsprovning dag 2 med Towe och Jos! Från en jobbig fredag till en bra fredag alltså, oerhört skönt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s