Allt och inget · Okategoriserade

Imorgon är det dags…

Spanar på storasyrran som klippte sig idag. Fick klippa Stellas hår för första gången för några dagar sedan också, vissa testar gick liksom nästan till axlarna, så jag jämnade till det med ett par centimeter 😊

Imorgon är det dags – att testa brudklänningar!!! Jag är både pepp (känns som att jag fyller år eller nåt) och sjukt nervös för hur det ska gå. Jag hoppas personalen som ska hjälpa mig är serviceinriktad och trevlig, har inte mycket till övers för snorkiga butiksbiträden. Då sluter jag mig som en mussla och sätter mig på tvären mentalt. Då blir det inget köp! Men vi ska ju till två butiker plus en tredje nästa lördag (kommer recensera dem sedan), så förhoppningsvis kommer någon vara bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s