Allt och inget · Okategoriserade

Pulkaåkning med tillhörande kaos

 Pulkaåkning med Adrian! Vi har beställt en pulka från Jollyroom som inte kommit ännu, så tills dess har Emlan sin gamla bebispulka..

De fina småtjejerna Stella och Celine!

Foton av Mathilda Landén

Igår blev det pulkaåkning! Åtminstone ett par åk, det var lite svårt att hålla bebis nöjd och hjälpa Emlan med pulkan samtidigt haha, tur att vi hade sällskap av Mathilda och hennes barn! I övrigt var det mest som Blondinbella skrev om idag, kaos… det är så konstigt, man tänker att man hittar på roliga saker FÖR BARNENS SKULL, men själva verkar de bara uppfatta det som en kamp mesta tiden? Dvs påklädningen, att ta sig till pulkabacken, sen stå i backen och gnälla om att man inte vill… för att efter att till slut ha övertalats att åtminstone pröva på att åka ropa ”hahaha det är loligt mamma!!”  Och sen kaosa hela vägen hem igen… är det för att man har så fina minnen från när man var liten själv som man anstränger sig så för nån som bara gnäller?? Aja, vi får pröva igen en annan gång. 

För övrigt har Stella en jobbig sömnfas just nu, hon har jättesvårt att somna, det hände inte förrän 22.30 igår – noll egen vuxen-(och blogg-)tid alltså.. och hon har många uppvak på nätterna där jag aktivt måste hjälpa henne att somna om. Oftast hjälper det inte heller att bara ge nappen utan hon kräver att bli ammad. Typ 5 ggr per natt. Jag är så trött! Längtar efter att få sova hela nätter!! Men hon kopierar ju Emilia i typ allt, så det lär väl dröja tills hon är 2 som för E………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s