Allt och inget · Familj & vänner

Snökaosdagen

Det framgår verkligen inte på denna bild hur mycket snö det är här. Fick ett helt jäkla träningspass av att gå med vagnen ett par hundra meter till vårdcentralen bara.

Trots allt är det INTE gåsjackadags än. Har en som är cirka 10 år gammal och jätteful, men den är ändå jäkligt bra när det är sisådär 25 minus… inte nu alltså. Nu funkar min nya från Wyte mycket bättre! 

Lyxade till det och käkade middag vid barbänken idag. Emlan gillar det nämligen. 

Ja, hur denna dags väder och presidentval varit vet väl alla (Trump!?  Seriously!?). Det tog tex Johan 6 timmar (!!!) att komma hem från jobbet idag. Han åkte från jobbet vid 13 och var hemma strax innan 19…. så jag fick sköta hämtning av Memlan (vidrigt att köra bil i detta väder) och sedan laga mat, mata alla med blodpudding, bada barn och fixa med pyjamaser och tandborstning. Men det gick! Nattningen var det värre med, BÅDA tjejerna är väldigt mammiga just nu, så först försökte jag natta Stella som dock vaknade rätt snabbt, sen försökte jag natta Memlan som krävde att få bli nattad av mig, men Stella skrek sig hes hos Johan så vi bytte och då skrek båda barnen istället. Och 3 timmar senare har Stella fortfarande inte somnat om… hon bara skriker och vägrar komma till ro. Har försökt ge bröstet men hon biter och sliter i det så jag blir galen. Har även provat med välling, men hon blir bara förbannad och slår bort flaskan. Dead end här alltså. Nu står jag med henne i selen och väntar på att hon ska kasta in handduken.. jag blir fan tokig snart!

Imorgon får Emlan vara hemma, hon hade fått vara det idag också om det inte vore för att jag hade ett läkarbesök på vårdcentralen, och jag vet hur orolig hon blev bara av att vara med hos barnmorskan en gång när Stella låg i magen. Hon tyckte det var läskigt när jag låg på britsen och barnmorskan mätte magen, minns att hon stod vid mina fötter och sa ”mamma, mamma” lite oroligt. Så jag tyckte det var bäst att hon slapp vara med idag. Men imorgon blir det hemmamys, då ska vi vara ute i snön och leka så länge hon vill, och sen kanske vi bakar eller pysslar eller så. Något mysigt i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s