Allt och inget · Emilia <3

Frost-Emilia


Jag har ju glömt att visa hur Emilia såg ut när hon var utklädd till Elsa i torsdags! I onsdags var jag och rekade lite efter fina detaljer på Lindex och Kappahl (de enda klädbutiker vi har i vårt närmaste centrum), men hittade absolut inget fint, så vi fick jobba med det vi hade hemma. Därav blev det Elsa-klänningen med vita strumpisar och t-shirt under, silvriga ballerinas till och så försökte jag få till en sned inbakad fläta precis som Elsa har, och så lade jag till blåglittriga hårspännen. Och låtsastatueringar med Frosttema, förstås! Emilia älskar såna. Jag tyckte det blev bra och hon var nöjd, vilket var viktigast. Discot på föris hade blivit jättekul, de fick leta efter en piratskatt som visade sig innehålla ”mandarin-pumpor”, ”spök-bananer” och chips. Därefter hade det blivit massa musik, dans och lek. Låter som att det var kul, helt klart!

Idag ska jag och Stella iväg på födelsedagsbrunch hemma hos min kusin som fyller 25, Emilia och Johan är iväg med farfar och kusiner på hobbymässan. Trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s