Allt och inget · Gravid med Emilia · Gravid med Stella

Jag hade kunnat förutse barnens födslar

Idag är det på pricken 3 år sedan vi plussade på stickan och fick reda på att vi väntade vårt första lilla barn. Vår lilla Emilia. Som jag var så övertygad om var en pojke hela graviditeten (och då skulle hetat Max!) fram till tillväxtultraljudet dagen innan hon föddes, då vi fick reda på hur det låg till. Innan dess visste vi inte vad det var för kön men då kunde jag inte hålla mig från att fråga. Helt onödigt så nära förlossning egentligen men jag var SÅ nyfiken, och jag blev så otroligt lycklig över att få en liten flicka. Jag blir alldeles varm i hjärtat av att tänka på tiden som gravid, den var så speciell eftersom det var vårt första barn. Även om jag just då mådde sjukt vidrigt illa och kräktes dygnet runt och inte njöt direkt jättemycket… det är tur att man mest minns det bra! 

Det är så lustigt, jag har kommit på något som nästan känns lite kusligt på något sätt. Vi plussade ju med Emilia den 3 november 2013, 3 juli 2014 föddes hon. På dagen 8 månader senare. Detsamma var det med Stella! 25 augusti 2015 gjorde jag ett positivt gravtest och 25 april 2016 föddes hon, OCKSÅ prick 8 månader senare! Hur sjukt är inte det, att det hände två gånger? Hade jag bara gjort den kopplingen tidigare så hade jag kunnat veta när Stella skulle födas! 

Vem är du, vem är jag, levande charaaader… haha nej men visst är de lika ändå, systrarna? Här har vi Stella första dagen hemma från BB, och här nedan är Emilia, också nyhemkommen:

Kan man föda tvillingar två år isär? 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s