Allt och inget · Hem & inredning · Stella <3

Kika in i Stellas rum

Stellas rum fungerar som parkering för diverse fordon; Emilias bil, Stellas nyckelpiga och…

… En kossa. Som också är ett fordon, den går ju att hoppa omkring med!

Så här ser det ut i Stellas rum nu! Vilken skillnad det har blivit sen vi flyttade in i lägenheten i januari, då var det bara ett kalt gästrum. Dessutom i en syrenlila färg som inte alls var vad jag beställt, jag gillade ju inte ens lila… Men, en dag hade Johan slängt in Emilias ljusrosa kuddar i rummet när han skulle byta sängkläder – och plötsligt var det som att den lila färgen kom till sin rätt mot det ljusrosa! Johan blev oerhört lättad eftersom han slapp måla om haha. Sedan dess har jag lagt till fler detaljer, mycket i ljusrosa, grått och vitt eftersom det matchar så bra. Mina favoriter i rummet är den blundande mattan från Bloomingville, förvaringspåsen från Frank & Poppy och tavellisterna från IKEA som här funkar som bokhylla!

Nu tycker jag att rummet är riktigt mysigt. Det är några saker kvar att fixa, bland annat ska vi köpa en ny säng med låga ben, en gardin behövs och så vill jag spraymåla om de svarta tavelramarna i olika dammiga färger. Och kanske skulle vi byta ut skåpet mot en bokhylla med bättre förvaring. Men annars är det klart! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s