Allt och inget · Familj & vänner

En 25-årig lillebror

Idag fyller min lillebror hela 25 år! Vad gammalt det måste kännas för våra föräldrar att ha barn som är 25 och 27, haha… tänk när Emilia och Stella är så stora!? Då är jag 52, nästan samma ålder som mina föräldrar som är 51 år gamla. Jag har gått i deras fotspår, helt klart 😉 Hampus och hans flickvän Nicole hade hur som helst ordnat en riktigt fin brunch hemma hos sig idag, så vi kom dit och åt oss mätta på våfflor, plättar, olika sorters mackor, quesadillas, charkisar… allt möjligt gott! Nicole är helt otrolig i köket, hon är också intresserad av nyttigare mat som tex rawfood, samtidigt som hon är duktig på att tillaga det. Passar mig bra, helt enkelt 😊 Som present hade vi köpt en emaljerad gjutgärnsgryta på Habitat (som jag egentligen ville ha själv haha!) och ett hopplock av delimat från Nicolas Vahé till. Hoppas det var uppskattat!

Emilia hjälpte Hampus att öppna paket och jag var uppklädd mama-style: svarta skinny jeans (ett par jag köpte förra året innan jag blev gravid och som jag ÄNTLIGEN kommer i igen! High five mig själv!) och världens absolut skönaste skjorta, en jeansskjorta från Lexington. I vanliga fall använder jag inte skjortor trots att det är snyggt pga vill egentligen bara gå runt i onepiece. Men den här uppfyller både mjukhets- och snygghetskriterierna!
Det hade för övrigt gått jättebra för Emilia att sova över hos mormor och morfar, hon ville inte ens följa med oss hem igen sen utan skulle absolut åka med mormor och morfar. Bra betyg till dom! Jag känner ju som sagt igen mig så himla väl från när jag var liten så det gör mig bara glad att hon tycker så mycket om dom. Till slut accepterade hon i alla fall att följa med trista mamma och pappa hem i alla fall, troligtvis var det hennes älskade Stella som räddade upp situationen 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s