Allt och inget · Bröllopet 2017

Bröllop och sova över


Vilken sjukt effektiv dag det blev idag! Imorse tog Johan med båda barnen ut medan jag städade järnet hemma. Har märkt att sedan jag blev mamma så städar jag så sjukt mycket snabbare och effektivare än innan, nu måste man ju liksom passa på att få mycket gjort medan båda kidsen är nöjda. Så jag betade av hela hemmets städning på rekordtid och hann till och med duscha och fixa till mig lite innan Jos kom över. Det blev lite lek och mys med tjejerna innan deras mormor och morfar kom och hämtade upp dem så att jag, Jos och Johan skulle kunna ägna oss åt något annat – nämligen bröllopsplanering!

Det är ju väldigt mycket som ska ordnas. Länge har vi mest larvat runt på Pinterest känns det som hehe, men nu när det är cirka ett halvår kvar till den stora dagen så är det dags att verkligen get down to business om man säger så. Så vi satte oss med bröllopsmappen, datorer och ett megapack donuts (😄) och tog itu med saken. Jos är så himla bra att få hjälp av, för dels är hon projektledare ut i fingerspetsarna, och dels är hon megaärlig, haha. Vilket behövs! Hon är alltså ett toppenbra bollplank att testa idéer på, plus att hon är väldigt kreativ själv. Vi körde samma effektivitet som jag med städningen, vi hann tröska igenom de allra flesta detaljerna av bröllopet, så nu känns det som att vi är på banan med tema, tärn/näbb/marskalkdetaljer, mat, dryck och diverse annat. Känslan är tänkt att bli ungefär så här:


Det kommer bli bra!

När vi skulle hämta barnen så ville Emilia väldigt gärna sova över hos mormor och morfar, vilket hon såklart fick, så vi fick åka hem med bara vår lillbebis. Så mysigt för E att få sova över, jag minns själv att jag älskade att göra det hos min farmor och farfar, jag och farmor var ju bästisar. Minns så tydligt känslan av att sitta med henne i deras nedsläckta kök och dricka te och äta kakor och sen krypa ner mellan henne och farfar. Så tryggt, så mysigt. Hon dog 2011 men jag saknar henne fortfarande varje dag ❤️ Jag unnar därför verkligen barnen att få det där nära bandet som jag vet att speciellt Em har till sin mormor och morfar. Jag vet ju hur härligt det är!

2 reaktioner till “Bröllop och sova över

  1. Åh så roligt med bröllop! Vi håller också på att planera inför nästa år 🙂 Det är en speciell känsla att gå över från Pinterest till att planera på riktigt 🙂

    1. Vad kul att ni också ska gifta er! Visst är det speciellt, nu börjar det plötsligt nästan kännas som att det är på riktigt!? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s