Allt och inget · Ytligheter

Andningspaus

Vet inte riktigt vad Stella gör med nappen här, haha. Vi var i alla fall på väg till Delselius för en fika 😊

Just nu ligger jag i vår säng med BÅDA BARNEN SOVANDES BREDVID!!! Det är värt att skriva med stora bokstäver och massa utropstecken, för det var länge sen det hände senast. Numera sover ju inte Stella lika mycket som när hon var nyföding, så det har blivit en utmaning att söva Emilia samtidigt som Stella är vaken, pigg, ålar runt och pratar i sängen… är alltså tacksam för denna andningspaus!

Tjejernas ögon ser mycket bättre ut idag, men de är rejält hostiga och snoriga och fortfarande lite besvärade av ögonen, så vi håller oss hemma idag också. Tänkte försöka få till lite fredagsstädning när de har vaknat (de ligger ju alltså PÅ mig här i sängen. Älskar närheten!), det är så skönt att ha det städat inför fredagsmyset ikväll. Det blir som alltid tacos, men fajitaskyckling till istället för köttfärs. Har jättesvårt för tacoköttfärs sedan graviditeterna av någon anledning, så vi kör istället något nytt varje vecka för att variera tacosen lite. Ibland blir det fajitas, ibland pulled pork, ibland crispy chicken och ibland oumph! (Jättegott!). I övrigt är det samma grejer till, vi prövade en vecka att skippa guacamole. Det gör vi inte om, det förstörde allt! Man MÅSTE ha hemgjord ”gucca” till tacos!  

Imorgon kommer Jos hit för bröllopsplanering, längtar! Både efter henne pga världens bästa vän (❤️) och efter att få grotta ner ordentligt i bröllopsdetaljer. Barnen får vara hos mormor och morfar medan 😊


Vi behöver för övrigt köpa en till åkpåse till vagnen så att barnen har en var, och jag har helt kärat ner mig i modellen Forest flora från Elodie details! Den är så fin! Synd att den verkar vara slutsåld överallt…

4 reaktioner till “Andningspaus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s