Allt och inget · Familj & vänner

På väg

Nu sitter vi på tåget på väg hem från Umeå, tyvärr är det massor med långa tunnlar där täckningen dör, men jag försöker ändå. Vilken härlig helg vi har haft! Det är så kul att hänga med min kusin Rebecca och hennes kille Daniel, vi går liksom så himla bra ihop alla fyra. Becca och jag har ju varit bästisar sen hon föddes i princip (hon är bara 6 månader yngre än mig), och även Johan och Daniel har blivit jättebra kompisar. Rebecca ska vara brudtärna och Daniel best man på vårt bröllop. Och toastmasters! Så mycket tycker vi om dom! Så en helg med dom är helt enkelt underbart, även om det tyvärr händer allt för sällan. 

Sedan i fredags har Emlan mått bra i magen igen så hon och Stella har haft jättekul med gulliga Elli. Vi firade även hennes 1-årsdag igår med majoriteten av släkten och en hel del barn. Becca hade bakat massa gott, tårtor, dumlekakor och chokladbollar bl.a.  På kvällen tittade vi förstås på Så mycket bättre medan Becca lärde mig att virka. Jag har länge tänkt att jag vill lära mig det, för att själv kunna virka gulliga djur, mössor, kanske kuddar och annat till barnen. Men fan vad svårt det var! Jag trodde ändå att det skulle gå lätt i och med att jag kan sticka… men näpp! Men nu kan jag (typ) grunderna i alla fall, så nu kan jag kanske ta hjälp av youtube för att komma vidare 😊


Nu längtar vi tills vi är hemma igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s