Allt och inget · Emilia <3

Ingen riktig magsjuka

Elli och Stella

Emlan, Elli och Becca

Emlan och nya klänningen

Vilken natt. Emilia var väldigt dålig i magen under gårdagen och sent på kvällen igår vaknade hon och kräktes. Mardrömmen… Det var bara in med henne i duschen och så hjälptes alla åt att städa efter henne och ge vätskeersättning. Så himla snälla!! Jag blev så himla, himla rädd. Ångesten frodades och jag fick släppa ut lite rädsla i form av tårar. Jag tänkte magsjuka, att Stella och Elli skulle bli smittade, tänk om någon av dem blir uttorkade, tänk om det inte är magsjuka (googlar man symptomen får man upp allt möjligt och omöjligt, gör inte det om du är lagd åt ångesthållet som jag). Till slut gjorde vi så att Johan och Emlan sov ihop medan jag (efter ordentlig tvagning) sov med Stella som jag ju inte bara kan sluta amma hux flux. Efter att ha pratat med 1177, Daniels föräldrar som är sjuksköterskor, BVC och att ha googlat loss ordentligt har vi dock kommit fram till att det INTE var magsjuka utan en rätt vanlig reaktion på förkylning, tydligen sätter det sig lätt på magtarmsystemet på små barn, med kräkningar och diarré som följd. Förutom de symptomen har Emlan nämligen varit pigg och glad och ätit rätt bra, så jag känner mig trygg med att det är så. Dessutom har ju ingen annan blivit sjuk. Nu känner jag mig bara sjukt lättad! Men det var en pärs och jag ser inte fram emot riktig magsjuka direkt…

Eftersom Em mår bra idag och är pigg och energisk som vanligt så åkte vi till Umeås nyaste köpcentrum Avion och shoppade, och lättad som jag var att Emlan mådde bra så lovade jag att hon skulle få välja ut en ny klänning till sig själv, och naturligtvis blev det en med Frost-motiv. Vilket hon inte hade sedan tidigare, så det känns ändå okej. Den skulle självklart på direkt och hon var så stolt när hon sprang omkring i den i köpcentrumet! Därefter valde vi tillsammans ut en ny fantastisk kofta på Newbie, egentligen ogillar Em koftor men eftersom den har både fickor och luva så fick den ändå godkänt. 

Ikväll blir det fajitas och lite vin och imorgon är det dags för Ellis kalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s