Allt och inget

Took the midnight train going anywhere…

Nattad. 

Eller ja. Morgontåget sitter vi på och vi vet ju vart vi är på väg. Men ändå! Vi sitter på tåget mot Umeå och är ungefär i Sundsvallstrakten just nu, så det är ett tag kvar innan vi är framme. Det här med tåg var en helt fantastisk idé, det går hur bra som helst! Båda barnen är snoriga och lite hostiga (och Stella är lite hes, är det vanligt hos bebisar??), men de har fullt med energi och leker på som bara den. Just nu leker Emilia att hon nattar mig, då får jag nappen, Bamse och Sophie la girafe och så ska jag låtsas snarka och sen ska Em väcka mig och då låtsas jag vakna upp och ropa till förvånat – vilket får Emilia att skratta gott. Kul lek när jag får vila helt legitimt hehe. Stella är mest road av att känna och pilla på allt (mitt ägg med kaviar smetade hon tex in sina små händer i) och att leka tittut. 

Snart är vi framme och det ska bli SÅ kul att få träffa alla i släkten, men speciellt mitt kusinsbarn Elli som fyllde 1 år i veckan och som vi inte träffat sen hon var lika gammal som Stella ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s