Allt och inget · Bröllopet 2017

Bästa bröllopsfilmerna

Just nu vill jag att ALLT ska handla om bröllop, det är ju en så himla härlig grej att dyka ner i, och speciellt när man är mitt uppe i det själv! Jag vill läsa tidningar, böcker, bloggar och se filmer om bröllop, totalt frossa i det! Här kommer mina topp 4 bästa bröllopsfilmer:


1. Nummer 1 på listan är SJÄLVKLART Bridesmaids, vad annars? Jag menar, Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Rebel Wilson och massa andra roliga skådespelare, det kan inte bli annat än bra! Precis min humor, älskar att dra repliker från filmen i tid och otid. Jag vet inte hur många gånger jag sett den här filmen – 10 kanske? Den är fantastisk!


2. Sen måste ju förstås Carries bröllop komma, Sex and the city-älskare som jag är. Älskar dock inte riktigt intrigen i filmen, de har så konstiga prioriteringar? Att Mirandas man är otrogen är lugnt och något hon borde förlåta utan vidare men att Big får lite kalla fötter på bröllopsdagen är oförlåtligt och skäl för depression??? Blir aldrig klok på det där, men likväl är den härlig och jag ser om den då och då (ja, det är min grej att se om filmer och läsa om böcker jag gillar… säkra kort och allt det där, haha)


3. Bachelorette – när min favorit Isla Fisher är med kan det inte bli annat än bra! Plus Rebel Wilson igen! Det här är en annorlunda bröllopsfilm, mörkare och mer cynisk. Det är absolut ingen romcom, noll feelgood, men ändå sevärd. 


4. Den här däremot är så mycket feelgood det bara kan bli. Brudens far, alltså vilken klassiker! Så himla mysig film som jag ser varje gång den går på TV. Och som får mig att föreställa mig Emilia och Stella när/om de gifter sig = lille skutt-tårar, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s