Allt och inget · Shopping

Tips på vintermössa!


Jag köpte en sån himla fin och bra vintermössa till Stella i måndags, fantastiskt mjuk och ordentligt fodrad, med tyg som går ner över öronen och två små gulliga bollar på huvudet! Den kommer vara toppen när det blir riktigt kallt. Jag köpte den faktiskt på Sprall (deras eget märke som jag förstod det), tips! Vi har även bytt ut den tunnare overallen mot den tjocka vinteroverallen till Stella, vi märkte efter en långpromenad i söndags att hon blev lite väl kall = det var dags att byta. Hon sportar Emilias gamla från Kappahl, den funkar fint en vinter till! 

Idag måste vi passa på att packa eftersom vi åker till Umeå imorgon, vi har valt att ta tåget och hyra bil där uppe istället, för att slippa åka de 70 milen i bil med två gallskrikande ungar då vi ändå måste stanna var 5:e mil… nu slipper vi bäva inför resan och kan istället slappna av och hjälpas åt med barnen som slipper sitta fast. Perfekt! Synd att det är mycket dyrare på det här sättet bara… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s