Allt och inget · Bröllopet 2017

Försökte sätta mig ner och bröllopsplanera…


… men det satte Stella effektivt stopp för, haha. Både igår och idag har vi haft riktigt, riktigt tuffa nattningar där jag nattat först i min famn i soffan, när hon vaknat har jag satt henne i selen där hon till slut somnat igen och då jag försökt lägga henne bredvid Johan i sängen har hon blivit hysterisk och skrikit helt förtvivlat. Har försökt låta Johan sköta nästa omnattning men hon har bara skrikit högre och högre tills jag tagit över. Ändå har hon sen bara sovit någon halvtimme innan hon vaknat igen och behövts sövas om. Igår somnade hon inte ordentligt förrän vid 00-00.30… det gör mig orolig för hur det ska gå att Johan ska ha henne och Emilia själv en hel kväll när jag ska på Tvillingpodden-eventet om en vecka…  

Hur som helst! Nu när Stella är döpt och klar är det dags att fokusera helhjärtat på bröllopet! Det är många frågetecken att räta ut (och jag hoppas att jag och Johan får möjlighet att sätta oss ner själva och ta tag i planeringen snart. Förhoppningsvis går Stella in i en bättre sovfas NÅGON GÅNG innan brölliset, heh). Men det första jag ska planera är brudklänningsprovningen! Om en månad är det dags, jag har bjudit in mina bästa vänner och min mamma för att göra en ordentlig ”Say yes to the dress”-provning (ett program om brudklänningsprovning med massa drama på TLC, favvoprogram!) där jag provar olika klänningsmodeller för att se vad jag passar i och får deras ärliga åsikter om vad som funkar och inte. Så jag behöver boka in provningar i bröllopsbutiker och så tänkte jag även att vi bokar bord på någon restaurang och äter och dricker gott efteråt! 

… förhoppningsvis blir det så i alla fall. Allt hänger på om den mammiga lilla skruttmunken här tillåter det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s