Allt och inget · Familj & vänner

Fina vänner

Här får ni en throwback i väntan på att jag har tid att skriva ett mer ordentligt inlägg, hehe. Det är fullt upp här hemma, som alltid. 

Här är i alla fall de tre vännerna Emilia, Max och Elise som 3/4-månaders för 2 år sedan på en mammagruppsträff. Tänk att de och vi mammor fortfarande håller ihop, det är så fantastiskt! Att få hitta nya vänner i vuxen ålder, det är faktiskt en av de många fina grejerna med att ha skaffat barn. En annan vän som jag funnit via en mammagrupp är Isabell, vi ska för övrigt gå på Tvillingpoddens 100-avsnittsevent om någon vecka! Ser fram emot det så himla mycket!! Och att få träffa Angelica och Jessica förstås, det var länge sen vi träffade Angelica nu (ytterligare en mammavän, jag säger ju det, så himla många bra personer som kommit in i mitt liv sedan Emlan kom) 😊 

2 reaktioner till “Fina vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s