Allt och inget

Pinsamhetslistan

Så här kan det kännas ibland. 

Idag har varit en jobbig dag, inte på grund av barnen, för de har varit lika härliga och jobbiga som vanligt, men på grund av att jag haft en mini-migrän hela dagen med dunkande huvudvärk, ljuskänslighet och nära till tårar. Måste bero på sömnbristen… Har ändå ansträngt mig till max för barnen och brassat pankisar till lunch och lekt i sandlådan med Semlan. Klapp på axeln! På kvällen kom belöningen i form av fredagsmys; som vanligt åt vi tacos och därefter tittade vi på Pettssonfilmen och smällde i oss raw pepparkaksbollar. Mums! Nu sover barnen och det jag orkar med är en blogglista och sedan jaga sömntimmar…
Hittade den här pinsamhetslistan hos Egoina:

Tycker du att saker är pinsamma?

Numera är det få saker som jag tycker är pinsamma faktiskt, det växte bort nån gång efter tonåren. Kan ofta i olika situationer tänka att jag nog borde tycka  att det är pinsamt. Men näe, jag är rätt blasé nuförtiden. 

Vad skäms du för?

En dum sak är att jag får vargtimma (Hannah & Amanda-uttryck) varje gång jag hängt med någon kompis eller pratat med nån i telefon. Då tänker jag på allt dumt och konstigt jag sagt och på att de säkert kommit på nu att jag inte är så rolig egentligen… och varje gång jag sen får ett sms av typen ”vad kul det var att ses, måste ses snart igen!” Så blir jag så glatt överraskad. Det har blivit bättre med åren, men vargtimma light får jag faktiskt fortfarande tråkigt nog. Har nog med självkänslan att göra? Jo! Och att vara med i Amelia var lite jobbigt, mest för att jag skämdes för min storlek. Dumt, dumt, dumt, jag vet. 

Vilka situationer gör dig obekväm?

Situationer där jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig eller vara. Tex innan man kommit in i jargongen med nya arbetskollegor. Och när jag drar skämt som bara jag skrattar åt! Fy vad jobbigt det är, haha. 

Vad tyckte du var pinsamt som liten?

Oj, det är nog lättare att svara på vad som inte var pinsamt, haha. Där var min bror och jag likadana, ALLT var pinsamt. Minns en gång när jag, Hampus och mamma skulle äta på McDonalds och Hampus inte kunde med pinsamheten av att sitta med mig och mamma utan var tvungen att sitta själv några bord bort och låtsas som vi inte fanns, haha. På DEN nivån var vi båda två 😂

Säg något pinsamt du gjort nyligen:

Well. Varje gång jag går runt naken i lägenheten kanske, haha? I och med att vi bor i lägenhet på bottenplan kan ju alla se in. Vilket de gör ibland heh. Men det är en sån sak som jag kanske borde skämmas för men inte gör det. De får väl skylla sig själva som tittar in? Jag bor ju här!

Ett tips om man vill komma över sin pinsamhetsrädsla?

Man måste inse att folk inte alls bryr sig lika mycket om vad man säger eller gör som man tror. De har fullt upp med att tänka på sig själva 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s