Allt och inget · Mina tankar

Har jag reumatism?

Den osminkade sanningen 😄

Nu är jag på väg till min naprapat igen. Hur många gånger har jag egentligen varit där? Varannan vecka ungefär i 4 år… det blir en hel del besök. Det han gör är att knäcka min rygg på flera olika ställen eftersom jag får låsningar gång på gång, och sen gör han bindvävsmassage, dvs lägger hela sin tyngd mot sin armbåge på olika triggerpunkter på ryggen och i nacken. Ungefär så går det till och det hjälper jättebra i perioder. Men. Jag är så trött på att smärtan hela tiden kommer tillbaka. Att jag vaknar på nätterna och inte kan ligga ner eftersom jag har så mycket kramp och spasmer i ryggen och är så fruktansvärt stel. Och måste gå upp och gå runt i en timme innan det mildras lite och jag kan sova vidare ett par timmar innan samma sak upprepas. 

Under alla de här fyra åren har jag aldrig varit hos en läkare, men i måndags fick jag nog. Jag ringde vårdcentralen och fick faktiskt en tid till dagen efter, dvs igår. Jag gick dit och fick träffa en sjukgymnast som undersökte min rygg medan jag böjde mig åt alla möjliga olika håll, och sedan en läkare. De kom fram till att jag skulle ta blodprov för att kolla upp om jag har reumatism, och att jag ska få börja gå och träna med sjukgymnasten i deras rehabgym för att stärka upp mig. Jag hoppas verkligen att det ska hjälpa! Och att jag inte har reumatism, för fan för att behöva leva med det här för alltid….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s