Allt och inget · Stella <3

Underbara barnmässan


Vad kul det var på Underbara barnmässan idag! Jag var ju där tillsammans med Stella, Mathilda och hennes dotter Celine. Mathilda var duktig och fotograferade massor, jag ska se om jag kan få låna några bilder av henne att lägga upp här! Jag måste själv bli bättre på att faktiskt ha med kameran också, jag HAR ju en systemis som mest bara ligger i en byrålåda… bjuder i alla fall på en outfitbild på mig själv för ovanlighetens skull. Jag ÄLSKAR tröjan som är Day by Birger Et Mikkelsen och som jag fyndade på second hand här på Värmdö!

Imorgon är det dags för älskade Stellas dop, det ska bli så mysigt att få fira henne. Hon är så fin, så jävla underbar och jag typ måste nypa mig i armen ibland för att jag knappt kan tro att jag haft den stora lyckan att få ännu en fantastisk dotter! Ah, kärleken! Det har varit mycket sista minutenfix inför dopet hur som helst, och än är inte allt färdigt. Det blir en busy förmiddag imorgon kan vi ju säga.. Är i alla fall glad att jag släppt på prestigen och inte tagit ut mig genom att baka allt själv denna gång, utan beställt från konditori. Det kommer bli så fint och speciellt ändå liksom. Det är förresten roligt att förklara för Emilia vad som ska hända imorgon, det måste låta helt knäppt: ” jo förstår du, först ska vi gå in i ett stort spetsigt hus, där ska en gubbe hälla vatten på Stellas huvud medan vi alla tittar på. Och sen käkar vi tårta”. Haha!

4 reaktioner till “Underbara barnmässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s