Stella <3

Dop på lördag

Tofspremiär på den här gulleskrutten! Hon har precis samma typ av hår som Semlan hade som bebis; tunt men långt hår. Vilket är bra för tofs på bebisar kan vara något av det gulligaste som finns!
Nu på lördag är det daga för Stellas dop, så den här dagen har vi ägnat åt att fixa inför det, bland annat var vi iväg och köpte ett knippe heliumballonger på Party Land. Vi kör såna vid alla kalas och festligheter och jag tycker det är så kul! Minns själv när jag var liten att jag alltid önskade mig heliumballonger på mina födelsedagar, men sånt fanns väl knappt då (på 90-talet), mer än på film typ… det var i alla fall inget som var vanligt. Men det är kul att festa till det ordentligt så jag är glad att det finns att köpa numera 🙂 barnens kläder är utvalda och klara, jag ska bara bestämma vad jag själv ska ha på mig.. det blir som sagt inte riktigt lika superfixat denna gång, det känns mest trevligt att få träffa vänner och släkt och fira att Stella fötts. Det är vad dagen betyder för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s