Allt och inget

Snart en vimedbarn-bloggare

Idag blev pysslet av! Se så fina höstlöv vi hade plockat, synd bara att de reagerade med limmet och ruttnade sjukt snabbt så fort jag limmat upp dom på burkarna… måste ta reda på vad som gick fel…

Åh vad tiden springer ifrån mig när jag är hemma själv med båda barnen! Jag upptäckte varför Emlan hade feber, det var troligtvis höstblåsor (eller vanliga förkylningsblåsor), hittade ett par stycken i hennes mun eftersom hon pekade där och sa aj. Hon har varit feberfri sedan i måndags men eftersom hon haft ont i munnen och inte kunnat äta annat än kalla saker som glass så har hon fått vara hemma. Men nu verkar det vara bättre för nu äter hon (även om hon inte är sp glad över att inte längre få äta glass till frukost, lunch och middag… hej meltdowns!) och är alltså som vanligt igen, så hon får gå till föris imorgon 🙂

Just nu håller jag på och pysslar med min nya blogg, jag ska nämligen flytta över den till vimedbarn! Det är ju ändå en mammablogg jag driver, så det vore kanske bra att tillhöra ett nätverk/plattform med det fokuset tänkte jag, plus att jag fick tips om det av bästa Josefin. Det är mycket fix med att exportera bloggen, uppdatera med ny info och annat, men jag hoppas det inte tar allt för lång tid innan den är igång. Jag säger förstås till när det är dags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s